Henkilökunta

Mainokset

Tupsu Kissa

tupsukissa

Virallinen valvoja

Vaikka kuvasta ja seniori-iästä voisi muutakin päätellä, Tupsu on erittäin terhakka virallinen valvoja. Hän varmistelee laadun asiassa kuin asiassa johtotähtenään ajatus, että Latzissa pysytään nyt ja tulevaisuudessa. Ei ne herkutkaan pahitteeksi ole.

Tupsu on vahvasti sitä mieltä, että nukkuminen ei mene koskaan hukkaan. Saunan lämpö on iloinen asia.

Riikka Koksu

RiikkaKoksu.jpg

Tirehtööri itte

Ydinosaamiseni lyhyesti kuvattuna on liiketoimintakonsultti/projektipäällikkö kuorrutettuna ICT-osaamisella ja graafisen suunnittelun osaamisella. Tutustu tarkemmin CV Riikka Koksu. Ja vaikka hienolta kuulostaakin, niin oikeassa elämässä teen kaikkea mitä tarvitaan – postittamisesta projektipäällikköhommiin ja kaikkea siltä väliltä.

Tykkään enemmän tekemisestä kuin puhumisesta. Teen sen minkä lupaan ja pidän sovituista aikatauluista kiinni. Laitan asiaan kuin asiaan osaamiseni kokonaan peliin laskematta vaivojani. Inhoan tärkeilyä (ja mm. oliiveja). Ymmärrän pienyrittäjän realiteetit – olenhan itsekin sellainen.

Asumme yrittäjämieheni, Tupsun ja Mimmin kanssa Helsingin Pitäjänmäessä. Töitä teen kotona, konttorilla ja milloin missäkin. Vapaalla tykkään rapsutella kissoja, käydä uimassa, lukea dekkareita, möyriä kasvimaalla, käydä keikoilla, saunoa ja sen semmoista. Ja tietysti somessa olen 24/7 niin työssä kuin vapaallakin – ehkä joku vieroitus olisi välillä tarpeen…

Mimmi Sofia Kiffanen

mimmisofiakiffanen

Helmiassistentti

Mimmi nimitti itsensä ilman sen suurempia juhlallisuuksia helmityöavustajaksi heti muuttaessaan residenssiimme 4.7.2015. Hän on ollut erittäin aktiivinen työssään. Tiettyä prosessin hitautumista on ollut havaittavissa – mistähän lie johtuu?

Mimmillä on myös tärkeä tauottajan tehtävä. Ei tarvitse istua kovinkaan pitkään läppäri sylissä töitä tehden, kun Mimmi istahtaa syliin – useimmiten näppisosion päälle. (Tätä kirjoitettaessa makaa pitkin pituuttaan molempien ranteiden päällä.)