Henkilökunta

Tupsu Kissa

tupsukissa

Virallinen valvoja

Vaikka kuvasta ja seniori-iästä voisi muutakin päätellä, Tupsu on erittäin terhakka virallinen valvoja. Hän varmistelee laadun asiassa kuin asiassa johtotähtenään ajatus, että Latzissa pysytään nyt ja tulevaisuudessa. Ei ne herkutkaan pahitteeksi ole.

Tupsu on vahvasti sitä mieltä, että nukkuminen ei mene koskaan hukkaan. Saunan lämpö on iloinen asia.

Riikka Koksu

RiikkaKoksu.jpg

Tirehtööri itte

Olen Riikka Koksu, reilu 40 vee helsinkiläistynyt savolainen sekä Pliiden tirehtööri ja sydän. Jäin pois ”oikeista” töistä ja perustin Pliiden vuonna 2015. Olin n. 15 vuotta vakuutusalan pyörteissä, jossa sain syväosaamisen mm. projektipäällikkönä – miten asiat saadaan ihan oikeasti tehtyä sovitussa aikataulussa, laadukkaasti ja budjetti pitäen. Ennen yrityksen perustamista opiskelin painoviestinnän perustutkinnon, jossa opin graafista suunnittelua, nettisivujen tekemistä, painomenetelmiä ja kaikenlaisten painotuotteiden tekemisen metkuja tarroista vaikkapa paitoihin. Lopputyönä kirjoitin kirjan. Valokuvausta opiskelin vuoden 2017 ja siihen liittyen pidin 6 valokuvanäyttelyä keväällä 2018. CV:ni voit katsoa tästä.

Kun vuonna 2014 aloitin E Street Punksin managerina, en arvannut että tekeminen johtaisi musiikkialan syväsukellukseen. Vuosien varrella on google viuhunut, kirjoja luettu, dokumentteja katsottu ja käytetty käytännön tekemiseen niin paljon tunteja ettei uskalla sitä edes miettiä.  Keikkamyynnissäni on ollut jo 21 bändiä ja manageerattavana muutama. Pelasta bändi on avattu ja uusi keikkamyyntikonsepti on luotu. Musa-alan taustajoukoissa autan vimmalla erityisesti niitä artisteja, jotka eivät vielä ole lyöneet läpi.

Vuonna 2014 hurahdin myös käsitöihin ja ne ovat edelleen tärkeä osa Pliideä. Kurkkaa tarkemmin Handmade by Riikka.

Mimmi Sofia Kiffanen

mimmisofiakiffanen

Helmiassistentti

Mimmi nimitti itsensä ilman sen suurempia juhlallisuuksia helmityöavustajaksi heti muuttaessaan residenssiimme 4.7.2015. Hän on ollut erittäin aktiivinen työssään. Tiettyä prosessin hitautumista on ollut havaittavissa – mistähän lie johtuu?

Mimmillä on myös tärkeä tauottajan tehtävä. Ei tarvitse istua kovinkaan pitkään läppäri sylissä töitä tehden, kun Mimmi istahtaa syliin – useimmiten näppisosion päälle. (Tätä kirjoitettaessa makaa pitkin pituuttaan molempien ranteiden päällä.)