Graafinen suunnittelu

Tarvitsetko painoaineiston suunnittelua? Ihan omia tarroja, esitteitä, hintalappuja, lahjakortteja, kutsukortteja jne. Taikka vaikka logon suunnittelua? Tuotelaput käsitöihin? Itsepäivitettävät nettisivut? Blogin avaus? Nettiajanvaraus?

Oli kyse sitten isommasta projektista tai pienemmästä työstä, niin ota empimättä yhteyttä. Suuremmassa projektissa kannattaa vilaista taustani. Monissa liemissä keitetty projektipäällikkö voi tuoda projektiin enemmänkin kuin pelkän graafisen suunnittelun.

Luovan työn hinnoittelu on haasteellista. Siihen vaikuttaa työn laajuus. Esimerkiksi A4 kokoisen esitteen tekeminen nopeimmillaan onnistuu tunnissa ja joskus se vie kokonaisen työpäivän ja enemmänkin. Paljon riippuu siitä, kuinka valmiina työ aloitettaessa sisällöllisesti on ja kuinka monta korjauskierrosta tarvitaan.

Graafisen suunnittelun tuntihintani on 57 e/h + alv 24% – hinta on alan yksinyrittäjien keskitasoa. Pyydä työlle tarjous.

Työnäytteitä

Nettisivuja:

Painotuotteita:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Youtube-kanavaltani löytyy videoita. Alla oleva erityisesti esiin siksi, että sain kunnian suunnitella taustalla näkyvän taustalakanan (alkuperäinen logo varioitu).

Mainokset