Routaraja (Joensuu)

Routaraja – suomirokkia Joensuusta rillumarei-asenteella ja pikkukaupunki-soundeilla.

Joensuulainen Routaraja soittaa suomirokkia ylväästi esikuviensa saappaiden jälkiä seurailen. Asenne soittoon on otettu matkaan rillumarein taitajilta, kamat kyytiin ja sinne missä elävää musiikkia tarvitaan. Soundit ovat säädetty suoraan soittajien sydänmaasta, pikkukaupungin taajuuksille.

Kaksi täyspitkää ja viisi sinkkua julkaissut bändi lähestyy sanoituksissa elämää aikuisen miehen näkökulmasta: elämästä, kuolemasta, ilosta, surusta, rakkaudesta ja erosta. Vaikka levybiisit ovat bändin omaa tuotantoa, soittaa Routaraja keikoilla myös yhtyeelle itselleen tärkeitä coverbiisejä itse tekemillään sovituksilla.

Astu sinäkin näiden kylväjien kanssa rakkauden virtaan ja anna sen viedä mukanaan. Vaikka sää olisi kuin Tukiainen ja räntää tulisi kuin Esterin perseestä (sillä yli kahdensadan keikan kokemuksella) nämä jäbät tietävät mitä musiikki on!

Nettisivut
Facebook
Youtube

Tapahtumajärjestäjälle

Sovitut keikat näet täältä.

Lyhyt kuvaus esim. FB-tapahtumaa varten:

Terveisiä maalta! Joensuulainen Routaraja soittaa sutjakkaasti omia shittejä ja toisten hittejä. http://www.routaraja.com

Voit käyttää tapahtumaviestinnässä tätä kuvaa.

Routaraja juliste

Routaraja Tekninen Rider 2018

Ohjelmatoimitusehtoina noudatetaan Suomen ohjelmatoimistot ja agentit Ry:n yleisiä ehtoja. Selvät sävelet on hyvästä tässäkin asiassa.

Pyydä tarjous