Dynamo (Joensuu)

Dynamo – nousukiidossa oleva suomirock-bändi.

Dynamo on vuonna 2016 perustettu joensuulainen rock-yhtye, jonka tarkoituksena on täyttää suomenkielisen rock-kentän keskellä ammottava aukko – se paikka jossa sähkökitara kuulostaa sähkökitaralta, rummut rummuilta ja kertosäkeet jäävät keikan jälkeen pyörimään otsalohkoon vielä grillijonopaininkin jälkeen.

Nousukiidossa oleva Dynamo julkaisi esikoisalbuminsa ”IV” helmikuussa 2017. Albumin julkaisi Concorde Music Company ja jakelusta vastaa Supersounds Music.

Albumin julkaisun myötä yhtye on kiertänyt pitkin Suomea ja kalenteriin onkin kertynyt jo reilut 60 keikkaa. Yhtye on tunnettu energisestä ja mukaansa tempaavasta livemenosta. Palaute on ollut niin keikkapaikkojen kuin yleisönkin puolelta erittäin positiivista!

Dynamon mukana kulkee oma tekninen henkilökunta ja tarvittaessa myös täysi oma äänentoisto.

Kesän 2018 keikkojen jälkeen Dynamo keskittyy työstämään uutta pitkäsoittoa, josta tuloksia saadaan jo loppuvuodesta 2018 sinkun muodossa.

Nettisivut
Facebook
Youtube
Spotify
Levykauppa Äx

Tapahtumajärjestäjälle

Tulevat keikat näet täältä.

Lyhyt kuvaus esim. FB-tapahtumaa varten

Dynamo on vuonna 2016 perustettu nousukiidossa oleva joensuulainen rock-yhtye, jonka tarkoituksena on täyttää suomenkielisen rock-kentän keskellä ammottava aukko – se paikka jossa sähkökitara kuulostaa sähkökitaralta, rummut rummuilta ja kertosäkeet jäävät keikan jälkeen pyörimään otsalohkoon vielä grillijonopaininkin jälkeen.

Voit käyttää tapahtumaviestinnässä tätä kuvaa. Muuten pyydä kuvien käyttöön lupa Pliidestä.

Dynamologolla.jpg

Dynamo Tekninen Rider 2018
Dynamo Backstage Rider 2018

Ohjelmatoimitusehtoina noudatetaan Suomen ohjelmatoimistot ja agentit Ry:n yleisiä ehtoja. Selvät sävelet on hyvästä tässäkin asiassa.

Pyydä tarjous