Anu’s Trio (Karkkila)

Anu’s trio – energistä suomirockia.

Anu’s trio on alunperin Karkkilassa yhtä keikkaa varten perustettu vakavamielinen laulu- ja soitinyhtye. Tukikohtana on edelleen Karkkilan treenikämppä, vaikka bändin jäsenet ovat levittäytyneet akselille Helsinki – Vihti – Rauma.

Taival alkoi covereilla, mutta varsin pian alkoi syntyä myös omaa musiikkia ja nykyisin keikoilla soitetaan lähes pelkästään niitä ihan itse tehtyjä biisejä. Triosta tuli nelihenkinen kun ruotsinlaivalta löytyi kitaristi ja samalla kokoonpanolla bändi on soittanut vuodesta 2013 alkaen.

Bändin musiikkia on vaikea sulloa yhteen lokeroon, mutta suomirockiksi sitä voi kutsua – joskus punkvivahteella, joskus hieman popimmalla otteella, mutta aina suomeksi laulaen. Sanoituksissa liikutaan sujuvasti humoristista havainnoista syvempiin vesiin.

Jos ensimmäisillä keikoilla tuijoteltiinkin vielä otelautaa, voi nykyisen livemeiningin luvata olevan takuulla energistä!

Vuonna 2015 julkaistiin Anu’s trion ensimmäinen levy (Suurempi suu ja kovempi pää) ja sen jälkeen bändi on julkaissut kaksi kahden biisin sinkkulohkaisua (Valtavat tissit 2016 ja Aina miehen vika 2017). Toinen pitkäsoitto Laajalla skaalalla julkaistaan syyskuussa 2018.

Bändin jäsenet:

Anu: laulaa ja pitää välillä kitaraa
Harri: Omistaa pakettiauton ja treenikämpän
Jere: Kitara- ja tukkajumala
Aki: Tulee paikalle silloin kun kuuluu ja imitoi sujuvasti kaikkien maneereja

Facebook
Spotify

Tapahtumajärjestäjälle

Tulevat keikat näet täältä.

Lyhyt teksti esimerkiksi FB-tapahtumaa varten.

Anu’s Trio on energinen suomirockia soittava nelihenkinen bändi.

Voit käyttää tapahtumaviestinnässä alla olevia kuvia. Muuten pyydä kuvien käyttöön lupa Pliidestä.

Kuva 5
Kuva: Tomi Wahlroos
13719533_1719456174937916_3438032990819148259_o
Kuva: Ari Ruottinen

Lavakartta

Ohjelmatoimitusehtoina noudatetaan Suomen ohjelmatoimistot ja agentit Ry:n yleisiä ehtoja. Selvät sävelet on hyvästä tässäkin asiassa.

Pyydä tarjous