Moody

Moody – Rock out with your cock out!


Moody vakiinnutti nykyisen kokoonpanonsa kesällä 2017, ja on siitä asti tahkonnut uutta musiikkia sekä raivannut tietään kansan tietoisuuteen armottomalla live-show:llaan.

Musiikillisesti Moody on isoja kertosäkeitä, murskaavia kitarariffejä sekä ainutlaatuisia laulumelodioita.

Keväällä 2018 Moody osallistui Suomen Emergenza-bändikilpailuun, ja selvitti tiensä Suomen finaaleihin Nosturiin, jossa bändin laulaja-kitaristi Otto palkittiin parhaana vokalistina. Finaalin tuomaristo kommentoi Moodyn show:ta: ”Ihan vitun kovaa rokkipaahtoa!”.

Moody julkaisi debyyttisinglensä ”Under The Red Lights” huhtikuussa 2018, ja työskentelee tällä hetkellä EP:n parissa, joka julkaistaan syksyllä 2018.

Tapahtumajärjestäjälle

Tulevat keikat näet täältä.

Lyhyt kuvaus esim. FB-tapahtumaa varten:

Moody on nykykokoonpanossa vuodesta 2017 ahkeroinut orkesteri, jonka kertosäkeet ovat isoja ja kitarariffit murskaavia. Moody eteni Emergenza-bändikilpailussa keväällä 2018 finaaleihin ja laulaja Otto palkittiin kisan parhaana vokalistina. Debyyttisingle julkaistiin huhtikuussa 2018 ja parasta aikaa työskennellään EP:n parissa, joka julkaistaan syksyllä 2018.

Voit käyttää tapahtumaviestinnässä näitä kuvia. Muuten pyydä kuvien käyttöön lupa Pliidestä.

Moody_promo-3
Kuva: Tomi Mäkelä
moody_0012
Kuva: Kalle Kervinen

Moody lavakartta 2018

Ohjelmatoimitusehtoina noudatetaan Suomen ohjelmatoimistot ja agentit Ry:n yleisiä ehtoja. Selvät sävelet on hyvästä tässäkin asiassa.

Pyydä tarjous