Kopra

Kopra – puoliakustista suomipoppia.

Kopra on yhtyeenä varsin tuore trio, jonka jäsenet ovat kaikki ehtineet marinoitua sekä elämän että pop-taivaan liemissä. Musiikki on puoliakustista ja rehellisesti suomenkielistä; Kopran tyylissä yhdistyvät perinteisemmän kitarapopin ja elektronisen kepeyden parhaat puolet. Yleissoundi on pehmeä, mutta moderni. Yhtyeen musiikin pääraaka-aineena toimivat Toni Kopran ajatuksia herättelevät tekstit ja korvamadoiksi jäävät melodiat. Biisit oppii kertakuulemalla ja laulaa voi mukana jo toisen kertosäkeistön kohdalla. Yleisön on helppo samaistua laulujen tarinoihin.

Bändin jäsenet löysivät toisensa vahingossa Markuksen syntymäpäiväjuhlissa 2017. Trubaduurina esiintyvän Tonin soolo muuttui spontaanisti ensin duoksi ja lopulta trioksi, kun Markus ja Tomi astelivat yksi kerrallaan tukemaan artistin esitystä. Laulujen rehellisyys ja aitous kutsuvat kuuntelemaan ja osallistumaan. Yhtyeen jäsenien välillä on ollut alusta asti magiaa, joka välittyy myös yleisölle.

Toni Kopra – laulu, kitara
Markus Kallio – perkussiot
Tomi-Pekka Liias – basso

Facebook

Tapahtumajärjestäjälle

Tulevat keikat näet täältä.

Lyhyt kuvaus esim. FB-tapahtumaa varten.

Kopra on vuonna 2017 perustettu helsinkiläinen trio, joka viihdyttää puoliakustisesti omalla suomenkielisellä popahtavalla tuotannollaan. Pelkistetty, aito ja rehellinen ote tekee yhtyeestä mielenkiintoisen ja helposti lähestyttävän.

Voit käyttää tapahtumaviestinnässä tätä kuvaa. Muuten pyydä kuvan käyttöön lupa Pliidestä.

highres

Kopra lavakartta

Ohjelmatoimitusehtoina noudatetaan Suomen ohjelmatoimistot ja agentit Ry:n yleisiä ehtoja. Selvät sävelet on hyvästä tässäkin asiassa.

Pyydä tarjous