Asiakkaiden kertomaa

”Kiitos yhteistyöstä taustalakanan tekemisessä. Meillä oli logoaihio valmiina ja periaatteessa ei yhtään aikaa käyttää lakanaprojektiin. Logomme kehittyi melkein kuin huomaamatta. Tai se huomattiin, että saatiin kiinnittää huomiota kivoihin asioihin, kuten ulkonäkö. Eikä esim. vektorointiin (?!). Hauskaa oli myös se, että painotyöt ja treenikselle toimitus kuuluivat pakettiin. Ei tarvinnut kysyä tarjouksia tai ajella minnekään. Ja tuloshan oli ihan huima!”
– Eesaun kädet, Tuuli Paasilehto

Yksilöllistä huippupalvelua. Ensimmäisen yhteydenoton jälkeen Riikka otti kopin asiasta, ja teki asiat nopeammin kuin olisin ikinä uskonut. Hän oli koko ajan hollilla kysymyksille, ja ehdotti jos en osannut edes kysyä. En muista koskaan saaneeni näin hyvää palvelua. Suosittelen!”
– Ilkka Auvinen, blogin avauksesta

”Tämä on ehdottomasti yksi parhaista lastenkirjoista, joita olen lukenut. Lapsikin tykkää. Luukut ovat sopivan pituisia lapselle ja aina jää jotain jännittävää odotettavaa seuraavaan luukkuun. Erittäin viihdyttävä myös aikuiselle ja isommalle lapselle. Kuvitus on hauska ja erilainen kuin lastenkirjoissa yleensä. Meille tämä on tullut jäädäkseen joulunodotustraditiona, ja onpa se ollut iltasatutoivelistallakin monen monta kertaa muinakin vuodenaikoina. Voin lämpimästi suositella.”
– Imane Elonen, Joulukalenteri: Pukin Partapulmasta

Annoin tyttärelleni muistorannekorun vasta jouluna, joten tulee myöhässä kiitokset. Hän ihastui koruun ja oli aivan ihana antaa tämä, koska nyt hän voi kantaa aina mukanaan muistoa Rollo-kisusta. Joten kiitos että mahdollistat ihmisille tällaisia muistokoruja.
– Caroline Niemelä, Handmade by Riikka -korusta