Valokuvanäyttely Kaapelitehtaalla ja viidessä kirjastossa

Työväen Sivistysliitto TSL:n valokuvauslinja huipentuu yhteiseen lopputyönäyttelyyn Kaapelitehtaalla Jukka Male -museossa 9. – 21.1.2018. Kaikille avoimet avajaiset on 9.1.2018 klo 18-21. Tilaisuudessa esiintyy akustisesti E Street Punks. Lue lisää tapahtumasta. Tervetuloa!

Omatilajuliste
Julisteen kuva: Reija Koistinen, julisteen suunnittelu: Riikka Koksu

Riikka Koksun valokuvat kulkevat nimellä ”If you think you are too old to rock’n’roll then you are”. Kuvissa esiintyy E Street Punks, joka teki yhdeksän kirjastoa kattavan kirjastokiertueen vuonna 2017. Näyttelyn kuvista valtaosa on kirjastokiertueelta. E Street Punksin managerina Riikalla on erityisen läheinen suhde bändiin ja siksi kulisseihin kurkkaaminen on ollut mahdollista. Lue lisää estreetpunks.fi.

Riikan kuvat on nähtävillä Kaapelitehtaan Oma tila -näyttelyn lisäksi 8. – 28.1.2018 Rikhardinkadun, Sellon ja Tapiolan kirjastossa sekä Tikkurilan ja Malmin kirjastossa 12. – 24.2.2018.

Vapaa pääsy. Olet lämpimästi tervetullut!

Kaapelitehtaan valokuvat on tulostanut kuvajainen.fi ja kirjastojen kuvat Riikka on tulostanut itse.

Mainokset