Dekkariarvonta

Vakaasti harkitenKirjanmerkkiDekkarikuningas Seppo Jokiselta ilmestyi huhtikuussa Vakaasti harkiten. Yleisesti ottaen yritän olla hamstraamatta tavaraa. Dekkarihyllykin pidetään pienenä. Sieltä löytyy vain kaikkein tärkeimmät suosikkini, joihin kuuluu Henning Mankellin Wallanderit ja Seppo Jokisen komisario Koskiset. Hyvästä syystä. Molemmat sarjat on luettu useampaan kertaan.

On muodostunut jo pieni perinne, että ennakkotilaan uusimman komisario Koskisen kotiin, että pääsen sen verekseltään lukemaan. Tänä vuonna sattumusten seurauksena minulla on 2 samaa kirjaa ja sen toisen ajattelin nyt arpoa.

Arvonta

Vastaa kyselyyn ja kirjoita kommenttikenttään jotain, esimerkiksi mikä komisario Koskisessa viehättää. Kommentoineiden kesken arvotaan 14.5.2017 klo 21 uusin Seppo Jokisen Vakaasti harkiten -kirja sekä Handmade by Riikka -kirjanmerkki.

Voittaja kerrotaan tässä postauksessa kommentissa annetulla nimellä. Vastaan voittajan kommenttiin ja pyydän yhteystiedot palkinnon toimittamista varten. Yhteystietoja käytetään vain palkinnon lähettämiseen.

Onnea arvontaan! Tätä postausta saa oikein mielellään jakaa. 🙂

Voittaja

Kiitos aktiivisesta osallistumisesta. Kyselyn suosikkikirjaksi nousi Viha on paras vieras.

Arvonta suoritettiin numerogeneraattorilla ja voittaja on Aamunkajo. Onnea!

All paws up!

Tykkäsitkö siitä, mitä luit? Tue tekemistä kommentoimalla ja jakamalla julkaisua. Voit myös tukea rahallisesti esim. uimareissun tai kahvikupillisen verran ja näin mahdollistat postauksien kirjoittamisen jatkossakin. Kiitos. ❤
Donate Button with Credit Cards

53 thoughts on “Dekkariarvonta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.