Elämän pienet ilot. Eikä maksa paljoo!

Pienyrittäjä ei usein rahassa kieriskele. Ja kun semmoinen ”ei taaskaan rahaa” -tilanne on tarpeeksi pitkään päällä, tarvitaan motivointia ja piristämistä. Coachingit, kauneushoidot, shoppailureissut ja viikonloppumatkat. Ööh ei. Persaukiselle ne ei ehkä ole just ne parhaat jutut. Aina voi kokkailla, leipoa, tehdä käsitöitä, hiippailla ulkona ja ties mitä…

Meikäläisellä on ihan oma salainen ase. Toimii motivaattorina JA piristeenä. Ei ole mitään turhakeosastoa. Nimittäin SUKAT! ❤ Ideaa saa hyödyntää vapaasti. Ohessa pieni kuvakavalkaadi, jonka kuvateksteistä pääset ideaan kiinni.

Ps: Varoituksen sana. Näitä on. Noh. ”Muutama” pari lisääkin… Esimerkiksi lempparikissasukat, joista en kehtaa ottaa kuvaa – niissä on reikä. :O

supermimmi

Näitä käytetään esimerkiksi E Street Punksin managerihommia tehdessä. Supervoimat mukaan ja ihmeitä tekemään. Nämä toimii muutenkin erityisen tärkeissä tai vaativissa paikoissa. Ps: Jos tarvitset pääkaupunkiseudulla ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n viihdyttävää ja hyvää rock’n’roll livebändiä, niin saapi ottaa yhteyttä. Lisää tietoja täältä: http://www.estreetpunks.fi ja minulta.

tyo%cc%88sukat

Konttorilla asialliset työkengät. 🙂

petteripunakuono

Jouluporot. Joulusukkia löytyy useammatkin. On HO HO HO! -sukat ja joulupukki-sukat ja hmmm… Onhan noita.

tytto%cc%88sina%cc%88oletta%cc%88hti

”Tyttö, sinä olet tähti” -sukat jalassa kävin aikanaan perustamassa firman. Ja nämähän kaivetaan kaapista aina, kun on jotain erityistä. Ja vaikkei oliskaan.

kanasukat

Kanasukat jalassa kävin tutustumassa kanalaan. Tietenkin.

opetus

Villasukkakuvaksi valitsin erityisen tärkeän kuvan. Kuvassa on saman tekijän tekemät sukat. Oikealla puolella hänen ensimmäisiä sukkiaan 25 vuotta sitten. Vasemmalla aikalailla viimeisiä. Kaikkea hyvää ystävä hyvä sinne pilven päälle. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.